Disclaimer en Copyright

Disclaimer
Ondanks de constante zorg en aandacht die ik besteed aan de samenstelling van www.studionoest.nl is het mogelijk dat de informatie die op www.studionoest.nl wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Ik sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.studionoest.nl

Copyright ©
Op alle ontwerpen en foto's van Studio Noest heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Studio Noest niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto's die worden verstrekt via www.studionoest.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden.

Prijswijzigingen voorbehouden
De collectie wijzigt regelmatig, het kan dus voorkomen dat sommige artikelen niet meer zichtbaar zijn in de webshop, maar je kunt altijd contact met me opnemen via floor@studionoest.nl.

© 2019 - 2024 Studio Noest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Studio Noest is tijdelijk gesloten. Dank voor al jullie mooie bestellingen de afgelopen tijd. Over een paar maanden gaat de webshop weer open. Houd deze site in de gaten of volg me op Instagram (@studionoest) om op de hoogte te blijven. Tijdens de sluiting kun je me blijven bereiken op floor@studionoest.nl. Tot over een paar maanden!