Ruilen & Retourneren

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met het ontvangen product. Je kunt het dan binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Gepersonaliseerde producten kan ik helaas niet retour nemen.

Standaard (niet gepersonaliseerde) producten kunnen wel geretourneerd worden maar wel binnen 14 dagen. Laat me via een e-mail weten dat je het product wilt retourneren. Zet in de mail je persoonlijke gegevens en het ordernummer, dan kan ik zo snel mogelijk alles in orde maken.

Het product moet in originele staat retour gezonden worden en de verzendkosten zijn voor de koper. Nadat ik de producten heb ontvangen, zal ik controleren of de producten in de originele staat zijn. Vervolgens zal ik de waarde van de geretourneerde producten terug betalen d.m.v. een bankoverschrijving naar het rekeningnummer waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald. Zie ook de Algemene Voorwaarden.

De bestelling kan verzonden worden naar:
Studio Noest
Marnixstraat 7
2251 KD Voorschoten

Vermeld bij de retourzending duidelijk je naam en ordernummer.

© 2019 - 2024 Studio Noest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Studio Noest is tijdelijk gesloten. Dank voor al jullie mooie bestellingen de afgelopen tijd. Over een paar maanden gaat de webshop weer open. Houd deze site in de gaten of volg me op Instagram (@studionoest) om op de hoogte te blijven. Tijdens de sluiting kun je me blijven bereiken op floor@studionoest.nl. Tot over een paar maanden!