Hi! Ik ben Floor. Ik woon in Voorschoten samen met mijn man en 2 lieve kiddo's! Eind 2019 heb ik besloten een dag minder te gaan werken en mijn eigen 'bedrijfje' te starten. En dit is het resultaat! Hier komt alles samen wat ik leuk vind. Dus eigenlijk is het ook meteen mijn hobby. Ik combineer hier mijn studie Industrieel Ontwerpen met mijn eerste baan als UX'er (websites & Apps ontwerpen) en mijn hobby klussen. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als dat ik ben! Op dit moment ben ik heel druk bezig - naast mijn baan en gezin - om zoveel mogelijk leuke producten te ontwerpen en maken. Dus kom snel terug, dan zullen er zeker weer nieuwe items te zien zijn.

Heb je een leuk idee? Dat vind ik ook leuk! Laat het me weten op floor@studionoest.nl en dan kijken we wat we kunnen doen

 

© 2019 - 2023 Studio Noest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Studio Noest is tijdelijk gesloten. Dank voor al jullie mooie bestellingen de afgelopen tijd. Over een paar maanden gaat de webshop weer open. Houd deze site in de gaten of volg me op Instagram (@studionoest) om op de hoogte te blijven. Tijdens de sluiting kun je me blijven bereiken op floor@studionoest.nl. Tot over een paar maanden!